Onderhoud John Frostbrug mei 2022 - september 2022

In 2022 vindt er onderhoud plaats aan de John Frostbrug over de Nederrijn. De brug is een belangrijke verbinding tussen Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid. Dit levert hinder op voor het verkeer. Actuele informatie vind je op de projectwebsite van Rijkswaterstaat. Hoe je anders kunt reizen op dit traject, zie je op de interactieve kaart van A12 Slim Reizen.

Gemotoriseerd verkeer

  • Van eind mei tot eind juli 2022 zijn er op de John Frostbrug minder rijbanen beschikbaar voor gemotoriseerd verkeer. Gedurende 8 weken is er 1 rijbaan stad inwaarts en 1 rijbaan stad uitwaarts.
  • Van eind juli tot begin september 2022 is de John Frostbrug gedurende 6 weken afgesloten voor gemotoriseerd verkeer, inclusief het openbaar vervoer en de hulpdiensten.
  • Van eind mei tot begin september 2022 is de John Frostbrug afgesloten voor voertuigen breder dan 3 m.

Openbaar Vervoer

Van eind juli tot begin september 2022 is de John Frostbrug gedurende 6 weken afgesloten voor het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer wordt omgeleid.

Fietsers en voetgangers

Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de werkzaamheden gebruik maken van de John Frostbrug.

Meer weten?

Voor actuele informatie over de werkzaamheden en de omleidingen ga je naar de projectwebsite onderhoud John Frostbrug (Rijkswaterstaat).

Hoe je anders reizen kunt reizen langs dit traject zie je op de interactieve kaart + drukteverwachting hier op onze A12 Slim Reizen-website.

start project

mei 2022

einde project

september 2022

website

https://www.rijkswaterstaat.nl/johnfrostbrug


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn