Ons aanbod

Anders reizen: hoe doe je dat dan? Vanuit A12 Slim Reizen komen we met maatregelen die een impuls kunnen geven aan slim reizen. Daarnaast hebben we tips om je te helpen anders te reizen. Onze mobiliteitsmakelaar en logistiek makelaar denken graag mee met bedrijven en organisaties in de regio over oplossingen waarmee we samen de verkeersdrukte kunnen verminderen. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om jou te helpen flexibel te reizen en dichterbij huis te werken. Bijvoorbeeld met werkhubs vlakbij het OV of carpoolplaatsen, en het inzetten van kantoor- en shuttlebussen.

Tips Fiets

Fiets Challenge A12

Doe mee met de FietsChallenge A12, dé fietsactie speciaal voor werknemers en andere woon-werkreizigers in en rondom De Liemers en het centrum en oosten van Arnhem. Ga de uitdaging aan met jezelf en met andere deelnemers, met behulp van onze speciale fietsapp. Stap op de fiets en maak meters. Lekker en gezond voor jou. En met elke kilometer draag je bij aan een goed doel bij jou in de buurt.

Meer weten

Mobiliteitsmakelaar

Wil jij het woon-werkverkeer van jouw bedrijf of organisatie verbeteren en verduurzamen? De mobiliteitsmakelaar kan met jou bekijken welke mobiliteitsmaatregelen passen bij jouw organisatie en werknemers. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren van fietsen naar het werk.

Meer weten

Maatregelen Makelaars
Maatregelen Makelaars

Logistiek makelaar

Ligt jouw bedrijf of organisatie, klein of groot, in het gebied rond de A12? Of is de A12 een belangrijke route op weg naar klanten? Dan kan de logistiek makelaar je helpen om transport en logistiek te verduurzamen en te verbeteren. Hij kan met je meekijken naar kansen om het aantal kilometers van jouw organisatie te verminderen en verduurzamen.

Meer weten

Webinars

Regelmatig organiseren we webinars waarin we ingaan op trends in mobiliteit, fiscale regels voor reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor het stimuleren van fietsgebruik en concrete doelen voor CO2 reductie. Meld je hier aan voor de nieuwste webinars of kijk eerdere webinars terug.

Meer weten

Tips Werkplek

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn