Ons aanbod

Anders reizen: hoe doe je dat dan? Vanuit A12 Slim Reizen komen we met maatregelen die een impuls kunnen geven aan slim reizen. Daarnaast hebben we tips om je te helpen anders te reizen. Onze mobiliteitsmakelaar en logistiek makelaar denken graag mee met bedrijven en organisaties in de regio over oplossingen waarmee we samen de verkeersdrukte kunnen verminderen. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om jou te helpen flexibel te reizen en dichterbij huis te werken. Bijvoorbeeld met werkhubs vlakbij het OV of carpoolplaatsen, en het inzetten van kantoor- en shuttlebussen.

Tips Fiets

Fiets Challenge A12

Na het succes van vorig jaar organiseert het project A12 Slim Reizen opnieuw de FietsChallenge A12. Deze fietsactie is speciaal voor werknemers en andere forenzen, die in De Liemers of het centrum en oosten van Arnhem werken. Individuele reizigers en bedrijven kunnen tot en met 30 september 2022 deelnemen aan deze actie. Op deze website lees je hoe je mee kunt doen!

Meer weten

Mobiliteitsmakelaar

Wil jij het woon-werkverkeer van jouw bedrijf of organisatie verbeteren en verduurzamen? De mobiliteitsmakelaar kan met jou bekijken welke mobiliteitsmaatregelen passen bij jouw organisatie en werknemers. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren van fietsen naar het werk.

Meer weten

Maatregelen Makelaars
Maatregelen Makelaars

Logistiek makelaar

Ligt jouw bedrijf of organisatie, klein of groot, in het gebied rond de A12? Of is de A12 een belangrijke route op weg naar klanten? Dan kan de logistiek makelaar je helpen om transport en logistiek te verduurzamen en te verbeteren. Hij kan met je meekijken naar kansen om het aantal kilometers van jouw organisatie te verminderen en verduurzamen.

Meer weten

Webinars

Regelmatig organiseren we webinars waarin we ingaan op trends in mobiliteit, fiscale regels voor reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor het stimuleren van fietsgebruik en concrete doelen voor CO2 reductie. Meld je hier aan voor de nieuwste webinars of kijk eerdere webinars terug.

Meer weten

Tips Werkplek
Maatregelen Werkhubs

Werkhubs

Een werkhub is een volledig ingerichte kantoorplek bij een OV-station of carpoolplaats. Een plek waar je als werknemer de beschikking hebt over een werkplek, wifi, printer en catering. Het voordeel: rustig kunnen werken in afwachting van een OV-verbinding of je carpoolmaatje. Of om de tijd goed te benutten tot de file voorbij is. Een werkhub kan ook je nieuwe flexwerkplek zijn, of een alternatief voor thuiswerken als dat even niet mogelijk is.

Meer weten

Campusaanpak

Volle treinen, bussen en fietspaden … Voor onderwijsinstellingen in de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek is het een uitdaging scholieren, studenten en docenten op tijd op de juiste locatie aanwezig te hebben. Daarom onderzoekt de gemeente Arnhem de mogelijkheden voor een integrale campusaanpak. A12Slim Reizen kijkt naar mogelijke maatregelen.

Meer weten

Icoon Maatregelen Cursusaanpak

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn