Ons aanbod

Anders reizen: hoe doe je dat dan? Vanuit A12 Slim Reizen kijken we naar maatregelen die een impuls kunnen geven aan slim reizen. Daarnaast hebben we tips om je te helpen anders te reizen. Onze mobiliteitsmakelaar en logistiek makelaar denken graag mee met bedrijven en organisaties in de regio over oplossingen waarmee we samen de verkeersdrukte kunnen verminderen. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden voor werkhubs waar je - vlakbij het OV of een carpoolplaats - rustig kunt werken dichterbij huis, en kijken we naar de inzet van kantoor- en shuttlebussen.

Maatregelen Makelaars

Mobiliteitsmakelaar

Wil jij het woon-werkverkeer van jouw bedrijf of organisatie verbeteren en verduurzamen? De mobiliteitsmakelaar kan met jou bekijken welke mobiliteitsmaatregelen passen bij jouw organisatie en werknemers. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren van fietsen naar het werk.

Meer weten

Logistiek makelaar

Ligt jouw bedrijf of organisatie, klein of groot, in het gebied rond de A12? Of is de A12 een belangrijke route op weg naar klanten? Dan kan de logistiek makelaar je helpen om transport en logistiek te verduurzamen en te verbeteren.

Meer weten

Maatregelen Makelaars
Maatregelen Kantoorbus

Kantoorbus

Langs de file rijden? De kantoorbus maakt van reistijd werktijd. Deze luxe touringcar zet je af voor de deur van je kantoor en haalt je daar ook weer op. Onderweg kun je je mail checken en relaxed werken. Voor elke passagier is er een gereserveerde stoel met veel beenruimte en een tafel, stopcontact en USB-aansluiting. Je hebt de beschikking over wifi, een printer, beeldscherm en niet onbelangrijk: goede koffie. Dat is nog eens slim reizen! Op dit moment worden de opties verkend om kantoorbussen in te zetten rond Arnhem en de A12.

Meer weten

Shuttlebus

Bedrijventerreinen zijn vaak niet of slecht aangesloten op openbaar vervoer. Een shuttlebus zorgt voor openbaar vervoer ‘op maat’ naar een bedrijventerrein. Snel, goedkoop en vaak met net wat meer comfort. Op dit moment wordt gewerkt aan een verkenning van de opties voor de inzet van shuttlebussen rond Arnhem en de A12.

Meer weten

Maatregelen Shuttlebus
Maatregelen Werkhubs

Werkhubs

Een werkhub is een volledig ingerichte kantoorplek bij een OV-station of carpoolplaats. Een plek waar je als werknemer de beschikking hebt over een werkplek, wifi, printer en catering. Het voordeel: rustig kunnen werken in afwachting van een OV-verbinding of je carpoolmaatje. Of om de tijd goed te benutten tot de file voorbij is. Een werkhub kan ook je nieuwe flexwerkplek zijn, of een alternatief voor thuiswerken als dat even niet mogelijk is.

Meer weten

Campusaanpak

Volle treinen, bussen en fietspaden … Voor onderwijsinstellingen in de regio Arnhem, Liemers en Achterhoek is het een uitdaging scholieren, studenten en docenten op tijd op de juiste locatie aanwezig te hebben. Daarom onderzoekt de gemeente Arnhem de mogelijkheden voor een integrale campusaanpak.

Meer weten

Icoon Maatregelen Cursusaanpak

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn