Ons aanbod

Anders reizen: hoe doe je dat dan? Vanuit A12 Slim Reizen komen we met maatregelen die een impuls kunnen geven aan slim reizen. Daarnaast hebben we tips om je te helpen anders te reizen. Onze mobiliteitsmakelaar en logistiek makelaar denken graag mee met bedrijven en organisaties in de regio over oplossingen waarmee we samen de verkeersdrukte kunnen verminderen. Daarnaast onderzoeken we de mogelijkheden om jou te helpen flexibel te reizen en dichterbij huis te werken. Bijvoorbeeld met werkhubs vlakbij het OV of carpoolplaatsen, en het inzetten van kantoor- en shuttlebussen.

Tips Fiets

Fiets Challenge A12

Tijdens de FietsChallenge A12 dagen we woon-werkreizigers uit om vaker de fiets naar het werk te pakken. Door te fietsen omzeil je de drukte op de A12 en zorg je voor een beter bereikbare regio. Bovendien is fietsen goed voor het milieu en zeker ook voor je gezondheid. Regelmatig bewegen zorgt ervoor dat je minder snel ziek wordt en fitter en energieker op het werk verschijnt.

Meer weten

Mobiliteitsmakelaar

Wil jij het woon-werkverkeer van jouw bedrijf of organisatie verbeteren en verduurzamen? De mobiliteitsmakelaar kan met jou bekijken welke mobiliteitsmaatregelen passen bij jouw organisatie en werknemers. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren van fietsen naar het werk.

Meer weten

Maatregelen Makelaars
Maatregelen Makelaars

Logistiek makelaar

Ligt jouw bedrijf of organisatie, klein of groot, in het gebied rond de A12? Of is de A12 een belangrijke route op weg naar klanten? Dan kan de logistiek makelaar je helpen om transport en logistiek te verduurzamen en te verbeteren. Hij kan met je meekijken naar kansen om het aantal kilometers van jouw organisatie te verminderen en verduurzamen.

Meer weten

Webinars

Regelmatig organiseren we webinars waarin we ingaan op trends in mobiliteit, fiscale regels voor reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor het stimuleren van fietsgebruik en concrete doelen voor CO2 reductie. Meld je hier aan voor de nieuwste webinars of kijk eerdere webinars terug.

Meer weten

Tips Werkplek
Tips Werkplek

Hybride werken

Veel mensen wisselen thuiswerken en werken op kantoor af. Dit biedt veel voordelen, maar er zijn ook uitdagingen. Daarom ontwikkelde TNO in samenwerking met het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid een toolbox die werkgevers en werknemers helpt om effectiever, gezonder en fijner hybride te werken.

Meer weten

Fiscaal advies over fietsregelingen

Bij de aanschaf van een fiets heb je als bedrijf verschillende mogelijkheden. Wat de optimale regeling is voor jouw bedrijf hangt af van je beleid, ambities en de ruimte binnen de Werkkostenregeling (WKR). Om dit te onderzoeken kun je gebruik maken van (gratis) fiscaal advies.

Meer weten

Tips Fiets

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn