Meedoen via je werkgever

Doe mee aan met de FietsChallenge A12, dé fietsactie speciaal voor woon-werkreizigers in De Liemers en het centrum en Oosten van Arnhem. Fiets je fit en maak kilometers voor het goede doel! In deze wedstrijd ga je de uitdaging aan met jezelf, je collega’s én met de teams van andere bedrijven en organisaties: wie heeft de sportiefste en fitste medewerkers?

Hoe werkt het?

  • Je werkgever heeft jouw bedrijf of vestiging aangemeld voor de FietsChallenge A12. Op deze manier kun je samen met je collega’s 1 maand lang zoveel mogelijk fietskilometers maken en zo punten sparen in de speciale app.
  • De app houdt bij welke afstand jij aflegt. Hierin vind je ook het klassement en je punten voor het goede doel. De informatie die je invoert via de app, wordt opgeslagen volgens de privacyregels AVG en alléén voor deze actie gebruikt.
  • Je gaat de uitdaging aan met jezelf, collega’s en met deelnemers van andere bedrijven. Wie is de sportiefste en de fitste? Welke deelnemer of welk bedrijf maakt de meeste meters en leidt het klassement? Je kunt ook persoonlijke challenges aangaan. Wekelijks zie je het nieuwe bedrijvenklassement op deze website of via de FietsChallenge A12-app.
  • Je punten kun je doneren aan een goed doel, dat door je werkgever is gekozen uit een van de goede doelen uit de regio.
  • Hebben jullie de smaak te pakken? Dan kunnen jullie nog een 2e maand meedoen, om alsnog een hogere plaats te bemachtigen in het klassement.

Hoe meedoen?

  • Bekijk of jouw werkgever meedoet aan de FietsChallenge A12
  • Meld je aan met dit formulier  of met de QR code die je van je werkgever krijgt
  • Download de FietsChallenge A12-app van Toogethr Cycle op jouw smartphone. Je vindt de app Toogethr Cycles in de Playstore/ Appstore. 
  • Installeer de app en meld je dan aan met het e-mailadres van je werk.

Vaker meedoen?

Je neemt via je werkgever 1 maand deel aan de challenge. Hebben jullie de smaak te pakken? Je werkgever kan de deelname eenmaal met 1 maand verlengen. Zo kunnen jullie een hogere plaats bemachtigen in het klassement.

Wil jij daarna langer meedoen, omdat je net zo lekker aan het fietsen bent én je nog meer meters wilt maken voor het goede doel? Dan kun je na deelname via je werkgever ook zelfstandig meedoen. Dit kan zo lang de challenge loopt (tot en met 30 september 2022). Deelname is ook weer gratis. Hier lees je meer over zelfstandig meedoen.

Fietsambassadeur worden?

Ben je enthousiast voor het fietsen en voor het goede doel van de FietsChallenge A12? En wil je je collega’s inspireren om gezond en fit op hun werk te komen? Word dan fietsambassadeur binnen je bedrijf. Neem contact op met de contactpersoon in je bedrijf. Wij ondersteunen je dan in je rol.

Meer weten

Heb je nog vragen over de FietsChallenge A12?

Man op OV-fiets op fietspad aan de rand van Duiven

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn