Meedoen via je werkgever

Doe mee aan met de FietsChallenge A12, dé fietsactie speciaal voor woon-werkreizigers in en rondom De Liemers. Lekker en gezond én winst voor het goede doel! In deze wedstrijd ga je de uitdaging aan met jezelf, je collega’s én met de teams van andere bedrijven en organisaties: wie heeft de sportiefste en fitste medewerkers?

Hoe werkt het?

  • Je werkgever heeft jouw bedrijf of vestiging aangemeld voor de FietsChallenge A12. Op deze manier kun je samen met je collega’s 1 maand lang zoveel mogelijk fietskilometers maken en zo punten sparen in de speciale app.
  • Na de maand van jullie deelname worden de punten omgezet naar een donatie aan een goed doel, dat door je werkgever is gekozen uit een van de goede doelen uit De Liemers.
  • Hebben jullie de smaak te pakken? Dan kunnen jullie nog een 2e maand meedoen, om alsnog een hogere plaats te bemachtigen in het klassement.

Hoe meedoen?

  • Check of je werkgever meedoet met de FietsChallenge A12.
  • Download de FietsChallenge A12-app op jouw smartphone, meld je aan met het e-mailadres van je werk en geef bij de vragen aan wie jouw werkgever is.
  • De app houdt bij welke afstand jij aflegt. Hierin vind je ook het klassement en je punten voor het goede doel terug. (De informatie die je invoert via de app, wordt volgens de AVG-regels opgeslagen en alleen voor deze actie gebruikt.)
  • Je gaat de uitdaging aan met jezelf, collega’s en met deelnemers van andere bedrijven. Wie is de sportiefste en de fitste? Welke deelnemer of welk bedrijf maakt de meeste meters en leidt het klassement? Je kunt ook persoonlijke challenges aangaan. Wekelijks zie je het nieuwe bedrijvenklassement op deze website of via de FietsChallenge A12-app.

  • Download hier de app. [LINK VOLGT]

Vaker meedoen?

Je neemt via je werkgever 1 maand deel aan de challenge. Hebben jullie de smaak te pakken? Je werkgever kan de deelname eenmaal met 1 maand verlengen. Zo kunnen jullie een hogere plaats bemachtigen in het klassement.

Wil jij daarna langer meedoen, omdat je net zo lekker aan het fietsen bent én je nog meer meters wilt maken voor het goede doel? Dan kun je na deelname via je werkgever ook zelfstandig meedoen. Dit kan zo lang de challenge loopt (tot en met 30 november 2021). Deelname is ook weer gratis.
Kijk op deze pagina hoe je jezelf aanmeldt.

Fietsambassadeur worden?

Ben je enthousiast voor het fietsen en voor het goede doel van de FietsChallenge A12? En wil je je collega’s inspireren om gezond en fit op hun werk te komen? Word dan fietsambassadeur binnen je bedrijf. Neem contact op met de contactpersoon in je bedrijf. Wij ondersteunen je dan in je rol.

 

Meer weten

Heb je nog vragen over de FietsChallenge A12?


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn