Zelf meedoen

Fiets jij op weg naar je werk door De Liemers? Doe dan mee aan de FietsChallenge A12, dé fietsactie speciaal voor woon-werkreizigers in en rondom De Liemers. Lekker en gezond voor jezelf én winst voor het goede doel. Lees hier hoe het werkt en hoe je je aanmeldt.

Hoe werkt het?

Jij kunt zelfstandig meedoen aan de FietsChallenge A12 als:

  • Jij op weg naar je werk door De Liemers fietst en jij graag de uitdaging aangaat met jezelf én andere deelnemers uit de regio. En jouw werkgever doet niet mee, bijvoorbeeld omdat dat net buiten De Liemers ligt.
  • Of jouw werkgever heeft al twee keer een maand meegedaan, maar jij wilt zelf nog wel even doorfietsen. (Je begint dan opnieuw met punten sparen.)

Meedoen is gratis. Doe jij zelfstandig mee, dan kun je zo lang meedoen als je wilt (actie duurt t/m 30 november 2021). 

Jouw fietskilometers tellen mee voor punten. Al jouw punten worden aan het eind van de challenge omgezet naar een donatie aan de goede doelen van jouw keuze in De Liemers.

Hoe meedoen?

  • Meld je aan voor de FietsChallenge A12
  • Download de FietsChallenge A12-app. Log in en vul de vragen in. Kies voor welk(e) goede doel(en) jij wilt fietsen.
  • Heb je eerder via je werkgever meegedaan, maar ga je zelfstandig verder? Dan hoef je niet opnieuw de app te downloaden en de vragen in te vullen. Je kunt gewoon doorgaan.
  • De app houdt precies bij welke afstand jij aflegt. Hierin zie je ook het klassement en je punten voor het goede doel terug. (De informatie die je invoert via de app, wordt volgens de privacywetgeving opgeslagen en alleen voor deze actie gebruikt.)
  • Je gaat de uitdaging aan met jezelf en andere deelnemers uit de regio. Wie is de sportiefste en de fitste? Welke deelnemer of welk bedrijf maakt de meeste meters en leidt het klassement? Je kunt ook persoonlijke challenges aangaan. Volg wekelijks het bedrijvenklassement op onze website of via de FietsChallenge A12-app.

Aanmelden ‘zelfstandig meedoen’

Download FietsChallenge A12-app

Meer weten

Illustratie 'FietsChallenge A12', man en vrouw fietsen door landschap met rivier

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn