Zelf meedoen

Fiets jij op weg naar je werk door De Liemers of Arnhem? Doe dan mee aan de FietsChallenge A12, dé fietsactie speciaal voor woon-werkreizigers in De Liemers en Arnhem. Fiets je fit en maak kilometers voor het goede doel. Lees hier hoe het werkt en hoe je je aanmeldt.

Hoe werkt het?

Reis jij op weg naar je werk door De Liemers of het centrum of Oosten van Arnhem? En ga jij graag de sportieve uitdaging aan met anderen uit de regio? Je kunt ook zelfstandig meedoen aan de FietsChallenge A12. Óók als jouw werkgever niet meedoet.

Meedoen is gratis. Doe jij zelfstandig mee, dan kun je zo lang meedoen als je wilt (actie duurt t/m 30 september 2022). 

De afstand die je aflegt, wordt bijgehouden met de Toogethr Cycle-app. Hierin zie je ook het klassement en je punten voor het goede doel terug. (De informatie die je invoert via de app, wordt volgens de privacywetgeving opgeslagen en alleen voor deze actie gebruikt.)

Met jouw fietskilometers spaar je punten. Via de app kun je jouw punten inwisselen om te doneren aan de deelnemende goede doelen in de regio. 
In totaal is er tot 10.000,- euro te verdelen. Dus doe mee en steun jouw favoriete doel in de regio!

Hoe meedoen?

  • Meld je aan met dit formulier voor de FietsChallenge A12.
  • Download FietsChallenge A12-app (Toogethr Cycles) in de Playstore (Android) of Appstore (Apple iOs). Of scan de QR-code hieronder met de camera van je telefoon. 
  • Heb je eerder via je werkgever meegedaan, maar ga je zelfstandig verder? Dan hoef je niet opnieuw de app te downloaden en de vragen in te vullen. Je kunt gewoon doorgaan.

Aanmelden ‘zelfstandig meedoen’

 

Meer weten

Snelle fietser op fietspad in De Liemers

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn