Vink Kunststoffen

Vink is een toonaangevende leverancier en bewerker van kunststof halffabricaten. Zij leveren kunststof halffabricaten aan vrijwel alle industriƫle sectoren met duidelijke accenten op de markten voor de productie van signs en displays, de machinebouw, de chemische industrie, de apparatenbouw, de waterbehandeling en de bouwsector. Zij zijn een dienstverlener met passie voor kunststoffen en focus op persoonlijke samenwerking.

Vink is al meer dan 40 jaar gevestigd in Didam en het merendeel van hun medewerkers is woonachtig in Didam of directe omgeving. Daarmee hebben zij een sterke verbondenheid met deze regio. Bovendien vervullen zij graag een voorbeeldfunctie en vinden zij dat hun maatschappelijke verantwoordelijkheid verder gaat dan de organisatie alleen.

Ook duurzame inzetbaarheid van medewerkers staat hoog op hun prioriteitenlijst. Met deelname aan de FietsChallenge komen deze onderwerpen mooi samen doordat medewerkers kunnen werken aan hun vitaliteit en tegelijk goede doelen worden ondersteund.

Meer informatie over Vink Kunststoffen vind je hier.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn