Hoe werkt het?

De FietsChallenge A12 vindt plaats vanaf 15 april 2023 tot en met 14 oktober 2023. In deze periode dagen we woon-werkreizigers uit om vaker de fiets naar het werk te pakken. Door te fietsen omzeil je de drukte op de A12 en omliggende wegen en zorg voor een beter bereikbare regio. 

Steun met je deelname het goede doel

Met je deelname steun je goede doelen uit de regio. Hoe dit werkt? Elke rit van of naar De Liemers en het centrum en oosten van Arnhem telt mee. Hoe meer kilometers je fietst, hoe meer punten je scoort. Een gratis fietsapp houdt precies bij welke afstand je hebt afgelegd. Jouw punten worden omgezet in een donatie aan een goed doel in De Liemers of Arnhem.

Stap op de fiets en win!

Ga de uitdaging aan met jezelf en met andere deelnemers Wie maakt de meeste meters voor het goede doel? Door tijdens de spits te fietsen en met persoonlijke challenges kun je extra punten verdienen. Fiets je in één maand minimaal 100 kilometer? Dan maak je kans op een cadeaubon. We verloten maandelijks 1 cadeaubon van €25,- en 4 van €10,- onder de deelnemers die dit doel hebben gehaald. 

Meld je aan

Je kunt op twee manieren meedoen aan de FietsChallenge A12: via je werkgever of als zelfstandige fietser. Check snel of jouw bedrijf of organisatie deelneemt aan deze actie. Doet jouw werkgever niet mee en reis jij wel door De Liemers of naar Arnhem? Kijk dan hier voor meer informatie en meld je gratis aan. Bekijk hier de spelregels voor de FietsChallenge A12.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn