Meedoen via je werkgever

Doe mee aan met de FietsChallenge A12, dé fietsactie speciaal voor woon-werkreizigers in De Liemers en het centrum en Oosten van Arnhem. Fiets je fit en maak kilometers voor het goede doel! In deze wedstrijd ga je de uitdaging aan met jezelf, je collega’s én met de teams van andere bedrijven en organisaties: wie heeft de sportiefste en fitste medewerkers?

Hoe werkt het?

  • Je werkgever heeft jouw bedrijf of vestiging aangemeld voor de FietsChallenge A12. Op deze manier kun je samen met je collega’s 1 maand lang zoveel mogelijk fietskilometers maken en zo punten sparen in de speciale app.
  • De app houdt bij welke afstand jij aflegt. Hierin vind je ook het klassement en je punten voor het goede doel. De informatie die je invoert via de app, wordt opgeslagen volgens de privacyregels AVG en alléén voor deze actie gebruikt.
  • Welke deelnemer of welk bedrijf fietst de meeste kilometers en leidt het klassement? Wekelijks zie je het nieuwe bedrijvenklassement op deze pagina of via de FietsChallenge A12-app.
  • Met persoonlijke challenges kun je extra punten verdienen. Deze vind je terug in de app.
  • Je punten worden gedoneerd aan een goed doel, dat door je werkgever is gekozen uit een van de goede doelen uit de regio.
  • Je maakt maandelijks kans op een cadeaubon. We verloten 1 cadeaubon van €25,- en 4 van €10,- onder de deelnemers die in één maand minimaal 100 kilometer hebben gefietst.

Hoe meedoen?

  • Bekijk of jouw werkgever meedoet aan de FietsChallenge A12
  • Meld je aan met dit formulier of met de QR code die je van je werkgever krijgt
  • Download de FietsChallenge A12-app van Toogethr Cycle op jouw smartphone. Je vindt de app Toogethr Cycles in de Playstore of Appstore. 
  • Installeer de app en meld je dan aan met het e-mailadres van je werk.

Vaker meedoen?

Je neemt via je werkgever 1 maand deel aan de challenge. Na afloop van de deelnamemaand van jouw bedrijf kun je blijven meedoen aan de FietsChallenge A12. Dit kan zo lang de challenge loopt (tot en met 14 oktober 2023). Je hoeft je hiervoor niet opnieuw aan te melden. De punten die je voor je bedrijf gespaard hebt, worden opgeteld bij het bedrijfstotaal. Vervolgens begin jij opnieuw met punten sparen. Je krijgt hierover automatisch bericht van ons. De vanaf dan gespaarde punten kun je inzetten voor een goed doel naar keuzen. Deelname is ook weer gratis. Hier lees je meer over zelfstandig meedoen.

Meer weten

Heb je nog vragen over de FietsChallenge A12?

Man op OV-fiets op fietspad aan de rand van Duiven

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn