Zelf meedoen

Fiets jij op weg naar je werk door De Liemers of Arnhem? Doe dan mee aan de FietsChallenge A12, dé fietsactie speciaal voor woon-werkreizigers in De Liemers en Arnhem. Fiets je fit en maak kilometers voor het goede doel. Lees hier hoe het werkt en hoe je je aanmeldt.

Hoe werkt het?

Je kunt ook zelfstandig meedoen aan de FietsChallenge A12. Ook als jouw werkgever niet meedoet. Meedoen is gratis. Doe jij zelfstandig mee, dan kun je zo lang meedoen als je wilt. De FietsChallenge A12 begint op 15 april 2023 en eindigt op 14 oktober 2023. Je kunt op elk moment starten tussen 15 april en 14 oktober 2023.

Spaar punten voor goede doelen

Met jouw deelname steun je goede doelen uit de regio. Hoe dit werkt? Elke rit van of naar De Liemers en het centrum en oosten van Arnhem telt mee. Hoe meer kilometers je fietst, hoe meer punten je scoort. Een gratis fiets-app houdt precies bij welke afstand je hebt afgelegd. Via de app kun je jouw punten inwisselen in donaties aan de deelnemende goede doelen. In totaal is er tot €10.000,- te verdelen. Dus doe mee en steun jouw favoriete doel in de regio!

Stap op de fiets en win!

Ga de uitdaging aan met jezelf en met andere deelnemers Wie maakt de meeste meters voor het goede doel? Door tijdens de spits te fietsen en met persoonlijke challenges kun je extra punten verdienen. Fiets je in één maand minimaal 100 kilometer? Dan maak je kans op een cadeaubon. We verloten maandelijks 1 cadeaubon van €25,- en 4 van €10,- onder de deelnemers die dit doel hebben gehaald. 

Fiets-app

De afstand die je aflegt, wordt bijgehouden met de Toogethr Cycle-app. Hierin vind je ook het klassement en je punten voor het goede doel terug. De informatie die je invoert via de app wordt volgende de privacywetgeving opgeslagen en alleen voor deze actie gebruikt. 

Hoe meedoen?

  • Meld je aan met dit formulier voor de FietsChallenge A12.
  • Download FietsChallenge A12-app (Toogethr Cycles) in de Playstore (Android) of Appstore (Apple iOs).
  • Heb je eerder via je werkgever meegedaan, maar ga je zelfstandig verder? Dan hoef je niet opnieuw de app te downloaden en de vragen in te vullen. Je kunt gewoon doorgaan.

Meer weten?

Snelle fietser op fietspad in De Liemers

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn