Mobiliteits- en logistiek makelaars

Ligt jouw bedrijf of organisatie, klein of groot, in het gebied rond de A12? Of is de A12 een belangrijke route op weg naar klanten? Dan kan de logistiek makelaar je helpen om transport en logistiek te verduurzamen en te verbeteren. Wil je ook het woon-werkverkeer verbeteren en verduurzamen? De mobiliteitsmakelaar bekijkt welke mobiliteitsmaatregelen bij jouw organisatie en werknemers passen. Denk bijvoorbeeld aan het stimuleren van fietsen naar het werk.

De logistiek makelaar

Ligt jouw bedrijf of organisatie, klein of groot, in het gebied rond de A12? Of is de A12 een belangrijke route op weg naar klanten? Dan kan de logistiek makelaar je helpen om transport en logistiek te verduurzamen en te verbeteren.

De logistiek makelaar bespreekt met jou de mogelijkheden en vervoersalternatieven die zorgen voor een betere bereikbaarheid en leefbaarheid in de regio en onderzoekt waar de kansen liggen voor jou als ondernemer. Zo krijg je bijvoorbeeld advies over het bundelen van goederenstromen, efficiënt bestelverkeer, samenrijden naar een werklocatie, spitsmijden of over alternatieve openingstijden. Voor zowel grote als kleinere bedrijven kan het interessant zijn om met een logistiek makelaar in gesprek te gaan.

In gesprek met de logistiek makelaar?

Je kunt contact opnemen met een van onze makelaars om samen de mogelijkheden te bespreken.

Christiaan Zweers
06-21810121
c.zweers@gelderland.nl

Mark Luikens
06-51165781
m.luikens@gelderland.nl

De mobiliteitsmakelaar

De mobiliteitsmakelaar bekijkt welke mobiliteitsmaatregelen passen bij jouw organisatie en werknemers. Een belangrijke maatregel is het verbeteren en verduurzamen van woon-werkverkeer bijvoorbeeld door fietsen naar het werk te stimuleren. Bekijk de menukaart voor werkgevers

In gesprek met de mobiliteitsmakelaar?

Wil je meer weten over alternatieven voor woon-werkverkeer zoals fietsstimulering, samenrijden, thuiswerken en aangepaste werktijden, slim roosteren of OV-probeeracties? Op verzoek komt de mobiliteitsmakelaar naar jouw organisatie voor een gesprek. Speciaal voor A12 Slim Reizen is de mobiliteitsmakelaar ruim beschikbaar, voor grote én kleine bedrijven.

Marc Kemink
06-20352722
mobiliteitsmakelaar@vno-ncwmidden.nl


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn