Recreatie

De regio Arnhem kent grote publiekstrekkers als Burgers’ Zoo, Gelredome, het Nederlands Openluchtmuseum en het Nationale Park De Hoge Veluwe. Ook de retail kent een aantal plaatsen dat een groot publiek trekt. Denk bijvoorbeeld aan Ikea en Arnhem-centrum. Als publiekstrekker ben je direct afhankelijk van een goede bereikbaarheid en soepele bezoekersstromen. Door alle drukte en files wil je geen publiek kwijtraken. Wat kun je doen om je bezoekers slimmer te laten reizen?

Hoe kan ik mijn bezoekers slimmer laten reizen?

  • Volg de verkeerssituatie op de A12 en de omliggende wegen en anticipeer op geplande wegwerkzaamheden en drukte door aangepaste openingstijden
  • Plaats actuele verkeersinformatie op je website en wijs bezoekers op rustige bezoekmomenten, bijvoorbeeld in combinatie met korting
  • Informeer je bezoekers voor ze op pad gaan en biedt ze concrete reisalternatieven
  • Denk ook aan slimme vervoersalternatieven die de regio schoon, duurzaam en leefbaar houden
  • De mobiliteitsmakelaar helpt je graag bij het goed inregelen van slim reizen

Voordelen van je bezoekers slim laten reizen

  • Je blijft bereikbaar voor je bezoekers
  • Je helpt mee de regio goed bereikbaar te houden voor alle verkeer
  • Je verhoogt de klanttevredenheid met duidelijke communicatie over alternatieve mogelijkheden (andere dagen, tijdstippen, routes of vormen van vervoer)
  • Je helpt de CO2-uitstoot in de regio terug te dringen door anders reizen te stimuleren

Mobiliteitsmakelaar

Hulp nodig? Bespreek met de mobiliteitsmakelaar hoe je slimmer reizen voor jouw organisatie het beste kunt stimuleren. Wil je hulp bij het plaatsen van actuele reisinformatie op je site, neem dan contact met ons op via info@A12slimreizen.nl.

Waarom slimmer reizen?

De A12 tussen Arnhem en de Duitse grens en de aansluitende wegen in de regio zijn al jaren erg druk. De komende jaren staan er een aantal grote werkzaamheden op de planning, rondom de A12 in de regio Arnhem en Liemers. Om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen en de regio bereikbaar en leefbaar te houden voor iedereen, stimuleren we alle reizigers om slimmer te reizen. Ook kleine aanpassingen in ons reisgedrag dragen al bij aan de doorstroming van het verkeer, de bereikbaarheid en leefbaarheid van de A12-regio. Vaak is dat ook beter voor het milieu, je gezondheid en je portemonnee. Want het scheelt een hoop stress, als je weet dat je op tijd zult zijn en niet in de file terechtkomt.

Plan je reis slim

Laat je bezoekers vooraf slim hun reis plannen. Gebruik de routeplanner hieronder op de pagina, 'Plan jouw ideale reis'. En bekijk of er bijvoorbeeld werkzaamheden gepland staan. Is het nu druk op de weg? Kijk dan of je later op pad kunt gaan, of dat je anders kunt reizen. Toch met de auto? Check voor vertrek de drukte op de weg en kies de slimste route. 

Plan jouw ideale reis


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn