Boost de vitaliteit van jouw medewerkers met actieve mobiliteit

Graag nodigen wij je uit voor een inspirerend webinar dat volledig in het teken staat van het stimuleren van actieve mobiliteit en daarmee het bevorderen van vitaliteit binnen organisaties. Medewerkers die regelmatig bewegen voelen zich doorgaans vitaler en zijn daardoor productiever. Wist je dat fietsen naar het werk een laagdrempelige manier is om te ontspannen en stress te verminderen? Tijdens ons webinar op maandag 30 oktober om 12.15 uur delen onze sprekers hun inzichten voor meer vitale medewerkers.

Maar hoe zorg je er nou voor dat medewerkers de fiets kiezen als vervoersmiddel naar het werk? En belangrijker nog, hoe zorg je er voor dat ze deze gezonde gewoonte blijven volhouden?

Tijdens ons webinar zal spreker Jordi Doornebosch van ‘Achterhoek in beweging’ zijn inzichten voor meer vitale medewerkers delen. Hij zal ons voorzien van waardevolle tips en adviezen om actieve mobiliteit te bevorderen en medewerkers te stimuleren om voor de fiets te kiezen. Rick Kleinhesselink, adviseur Vitaliteit, vertelt ons vervolgens wat zijn ervaringen zijn bij het Graafschap college.   

Mis dit niet en schrijf je nu in voor ons gratis lunchwebinar op maandag 30 oktober om 12.15 uur. Aanmelden kan via onderstaande link. Samen zetten we de eerste stap naar een vitalere en gezondere werkomgeving!

Aanmelden


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn