Webinars

In de gratis A12 Slim Reizen webinars over duurzame mobiliteit praten we je graag bij over trends en fiscale ontwikkelingen en bieden we je inspiratie van bedrijven bij jou in de buurt. Meld je aan voor de nieuwste webinars of kijk eerdere webinars terug.

Uitnodiging lunchwebinar

Ontdek de kracht van de Mobiliteitsscan

Wil je ontdekken hoe jouw organisatie het woon-werkverkeer kan verbeteren, kosten kan reduceren en tegelijkertijd de CO2-uitstoot kan verminderen? Schrijf je dan in voor ons gratis lunchwebinar over de Mobiliteitsscan op dinsdag 27 februari, van 12.15 uur tot 13.00 uur

Meer informatie en aanmelden

Kijk terug:

Vervolg webinar Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Tijdens dit webinar gaan we in op alle vragen die bij ondernemers leven over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Tevens ontvang je praktische informatie over wat je straks moet invullen en waar je deze gegevens vandaan haalt.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar 'Boost de vitaliteit van jouw medewerkers met actieve mobiliteit'

Op maandag 30 oktober organiseerden wij een webinar, dat ons inzicht gaf in het belang van actieve mobiliteit en de bevordering van vitaliteit binnen organisaties. 

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Tijdens het webinar bespraken we wat het Besluit concreet betekent voor werkgevers, welke stappen je moet nemen om eraan te voldoen en hoe je dit het beste kunt aanpakken. 

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar ‘Fiets en Fiscus: financiële regelingen voor medewerkers'

Tijdens het webinar legde fiscalist Lucia Veenstra uit dat er verschillende manieren zijn waarop werknemers en werkgevers aantrekkelijk een fiets kunnen aanschaffen.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar ‘Fiets en Fiscus: fiets van de zaak’

Fiscalist Lucia Veenstra beantwoordde tijdens het lunchwebinar 'Fiets van de zaak' vragen over kosten voor werkgevers bij het verstrekken van e-bikes, fiscale voordelen voor werknemers in zakelijke fietsregelingen, de flexibiliteit bevorderende rol van cafetariaregelingen, en BTW-aftrek in lease regelingen.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar 'Fietsstimulering'

De mobiliteitsmakelaars van A12 Slim Reizen en Goan organiseerden op 21 juni 2022 een webinar over het stimuleren van fietsgebruik bij medewerkers.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar 'Hoe organiseer je duurzame mobiliteit?'

De mobiliteitsmakelaars van A12 Slim Reizen en Goan organiseerden op 22 februari 2022 een webinar over het organiseren van duurzame mobiliteit.

Bekijk het webinar


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn