Webinar ‘Uit de praktijk: hoe deze bedrijven hun medewerkers op de fiets krijgen.’

Goed werkgeverschap, duurzaamheid, vitaliteit, parkeeruitdagingen bij kantoor: iedere ondernemer heeft wel een reden om fietsen binnen het bedrijf te stimuleren. Op dinsdag 2 juli van 12.15 tot 13.00 uur organiseren wij een lunchwebinar waarin 2 bedrijven en hun medewerkers ervaringen met je delen.

Bedrijven én fietsers aan het woord

Tijdens het webinar spreken we met Rick Weijers, HR Manager bij Dachser in Zevenaar. Hij vertelt hoe zij fietsen stimuleren bij medewerkers, welke faciliteiten ze daarvoor bieden en wat het effect daarvan is. Medewerkers vertellen ons wat zij fijn vinden en waarom ze nu wél de fiets pakken naar het werk. 

De ODRA (Omgevingsdienst Regio Arnhem) heeft een fietsregeling voor medewerkers. Om te zorgen dat medewerkers goed op te hoogte waren en de regeling ook gingen gebruiken, hebben ze een interne communicatiecampagne gevoerd. Pieter Paul van de Wal, Manager Bedrijfsvoering vertelt hier meer over. Én we horen ook de ervaringen van een medewerker over de regeling en de campagne.

Praktische informatie

  • Datum: dinsdag 2 juli
  • Tijd: 12.15 tot 13.00 uur
  • Locatie: online via Teams

Aanmelden

Laat je inspireren door deze best practices en meld je aan voor het webinar via het aanmeldformulier. Na je aanmelding ontvang je van ons een bevestigingsmail met link om via Microsoft Teams deel te nemen aan het webinar.

A12 Slim Reizen en Gaon Reizen

Dit lunchwebinar wordt georganiseerd door A12 Slim Reizen en Gaon Reizen.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn