Werkgevers

Met een slim en duurzaam mobiliteitsbeleid ben jij klaar voor de toekomst. Door mobiliteit slimmer en schoner in te richten, verminder je niet alleen co2-uitstoot, je bespaart ook nog eens op je kosten. Bovendien is het ziekteverzuim onder fietsende medewerkers lager. En jij maakt jezelf daarmee een aantrekkelijke, bereikbare en toekomstbestendige werkgever. Een win-win situatie dus. A12 Slim Reizen helpt je graag met verschillende initiatieven.

FietsChallenge

Wil je het fietsgebruik onder jouw medewerkers stimuleren? Moedig jouw medewerkers dan aan om mee te doen met de FietsChallenge.

FietsChallenge

Mobiliteitsmakelaar

Wil je het mobiliteitsbeleid in jouw organisatie aanpakken? Plan dan direct een gesprek met de mobiliteitsmakelaar.

Mobiliteitsmakelaar

Mobiliteitsscan

Met de interactieve mobiliteitsscan van ‘MobilityAnalyst‘ krijg je inzicht in het woon-werkverkeer van jouw medewerkers.

Mobiliteitsscan

Webinars

In de gratis webinars over duurzame mobiliteit praten wij je graag bij over trends, fiscale ontwikkelingen en bieden we je inspiratie van bedrijven bij jou in de buurt.

Webinars

Besluit CO-reductie

Vanaf 1 juli 2024 zijn organisaties met meer dan 100 werknemers verplicht om gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten te registreren en door te geven aan de overheid.

Besluit CO2-reductie mobilteit

Fietsstimulering

Ervaring leert dat jouw medewerkers sneller voor de fiets kiezen als je ze de juiste fiscale regelingen aanbiedt. Bekijk wat jou de meeste gunstige regelgeving is.

Fietsstimulering

Tips voor werkgevers

Slim reizen levert winst op. Beloon het carpoolen, start met autodelen met bedrijven op het bedrijventerrein of geef je medewerkers de mogelijkheid om thuis te werken.

Bekijk onze tips


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn