Mobiliteitsmakelaar

Op zoek naar de perfecte mobiliteitsoplossingen voor jouw organisatie en werknemers? Of wil je aan de slag met vitaliteit? De mobiliteitsmakelaar staat voor je klaar. Hij helpt je graag bij het nemen van de juiste maatregelen. De mobiliteitsmakelaar komt graag bij jouw organisatie langs voor een gratis gesprek en advies. Daarbij kun je een gratis mobliteitsscan laten maken. 

In gesprek met de mobiliteitsmakelaar?

Wil je meer weten over alternatieven voor woon-werkverkeer zoals fietsstimulering, samenrijden (ook met werknemers van andere bedrijven), thuiswerken en aangepaste werktijden, slim roosteren, e-bike probeeracties of OV-probeeracties? Speciaal voor A12 Slim Reizen is de mobiliteitsmakelaar ruim beschikbaar, voor grote én kleine bedrijven.

Mobiliteitsmakelaar A12 Slim Reizen
Oscar Roelofs
06 52 44 21 12
oscar.roelofs@slimschoononderweg.nl 

Routekaart voor werkgevers

Deze kaart neemt je mee door de verschillende fases op weg naar duurzame mobiliteit in jouw organisatie. Wil je starten met verkennen, heb je behoefte om aan de slag te gaan met een leuke actie of wil je vooral doorpakken op eerdere stappen die je hebt gezet? We hebben voor elke fase een passend aanbod. Bekijk de routekaart hier.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn