Mobiliteitsscan

Veel werkgevers willen aan de slag met hun mobiliteit en mobiliteitsbeleid. Vaak ‘knelt’ er iets: de parkeerplaats staat overvol, reiskosten zijn te hoog of er ligt een ambitieuze duurzaamheidsambitie. Maar waar te beginnen? In alle gevallen is het handig om te beginnen met een (gratis) mobiliteitsscan. Zo’n mobiliteitsscan biedt waardevolle inzichten in het woon-werkverkeer van jouw medewerkers. Daarmee kun je verder aan de slag bij het maken van nieuw mobiliteitsbeleid.

Welke maatregel heeft welk effect?

We bieden gratis de mobiliteitsscan van Mobilitylabel aan. Gebruikers krijgen een jaar lang toegang tot de portal. Hierin kan je digitaal alle mobiliteitsgegevens inzien.

In de online omgeving kan je scenario’s beoordelen door diverse maatregelen op het gebied van mobiliteit en werk door te voeren en de effecten op mobiliteit te simuleren. Bijvoorbeeld, hoeveel potentie is er om (elektrisch) fietsen te stimuleren?

In een paar stappen ben je onderweg en kan je aan de slag met de mobiliteitsscan van jouw organisatie. In de demo-omgeving krijg je hiervan een korte, eerste impressie. Op deze website is ook aanvullende informatie te vinden, zoals dit tutorial-filmpje. 

Wil je een gratis mobiliteitsscan laten uitvoeren?

Neem contact op met onze mobiliteitsmakelaar:

Mobiliteitsmakelaar A12 Slim Reizen
Oscar Roelofs
06 52 44 21 12
oscar.roelofs@slimschoononderweg.nl 


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn