Webinar Fiets & Fiscus: financiële regelingen voor werknemers

Willen jouw werknemers een fiets, e-bike of speedpedelec aanschaffen voor hun woon- werkverkeer? Wist je dat - mits je het slim aanpakt - er zowel voor werkgevers als werknemer fiscale voordelen te behalen zijn? Tijdens het lunchwebinar ‘Fiets & Fiscus’ legde fiscalist Lucia Veenstra uit dat er verschillende manieren zijn waarop werknemers en werkgevers aantrekkelijk een fiets kunnen aanschaffen.

De deelnemende bedrijven kregen een kijkje in de wereld van fiscale aspecten van fietsenregelingen. Zo legde Lucia in dit webinar de verschillende regelingen uit waarbij de werknemer eigenaar wordt van de fiets. Wist je bijvoorbeeld dat een werknemer door middel van zijn of haar reiskostenvergoeding, de renteloze lening voor de aanschaf van een fiets kan terugbetalen? Of heb je wel eens gehoord van een cafetariaregeling? En weet je hoe deze kan bijdragen aan een fiscaal voordeel voor werknemer én werkgever? Benieuwd wat er voor mogelijkheden liggen voor jouw organisatie? Neem snel contact op met onze mobiliteitsmakelaar.

Webinar gemist? Kijk het hieronder terug.

Gastspreker Lucia Veenstra

Lucia Veenstra is senior tax manager bij CROP Accountants & Adviseurs. Ze is gestart als fiscalist loonheffingen bij een big4 kantoor, maar inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam als loonheffingenspecialist bij CROP. In haar dagelijkse werk houdt ze zich vooral bezig met allerhande loonheffingen vraagstukken, zowel op nationaal- als internationaal gebied. Ze denkt graag met cliënten mee over de (fiscale) optimalisatie van arbeidsvoorwaarden en het minimaliseren van risico’s op het gebied van loonheffingen. Het fiscale loonheffingenteam van CROP werkt veel samen met CROP Legal, CROP HR services en de salarisadministratie, zodat ze werkgevers altijd een totaaloplossing kunnen bieden.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn