Mobiliteitsmakelaar - A12 Slim Reizen

De mobiliteitsmakelaar

Op zoek naar de perfecte mobiliteitsoplossingen voor jouw organisatie en werknemers? Of wil je aan de slag met vitaliteit? De mobiliteitsmakelaar staat voor je klaar. Hij helpt je graag bij het nemen van de juiste maatregelen. Denk hierbij aan het bevorderen van fietsgebruik en alternatieven voor woon-werkverkeer, zoals thuiswerken, samen rijden (ook met werknemers van andere bedrijven), flexibele werktijden, slimme planningen en e-bike probeeracties. De mobiliteitsmakelaar komt graag bij jouw organisatie langs voor een gesprek en advies. Daarbij kun je een gratis mobliteitsscan laten maken. Bekijk de menukaart voor werkgevers.

Gratis mobiliteitsscan

Wil jij inzicht krijgen in de CO2-uitstoot, parkeerdruk, mobiliteitskosten en herkomst van jouw medewerkers? Ben je benieuwd naar kansen voor veranderingen en verbeteringen? De mobiliteitsscan geeft je antwoord op al deze vragen en meer! A12 Slim Reizen biedt de mobiliteitsscan gratis aan. Met deze scan krijg je een helder beeld van de huidige mobiliteitssituatie binnen jouw organisatie. We brengen de CO2-uitstoot in kaart, analyseren de parkeerdruk, onderzoeken de mobiliteitskosten en achterhalen waar jouw medewerkers vandaan komen. De mobiliteitsscan laat zien waar de kansen liggen voor veranderingen en verbeteringen. Het is een waardevol instrument om een duurzame mobiliteitsstrategie te ontwikkelen. Met de resultaten van de scan kunnen we concrete stappen zetten om jouw mobiliteitsbeleid te optimaliseren.

In gesprek met de mobiliteitsmakelaar?

Wil je meer weten over alternatieven voor woon-werkverkeer zoals fietsstimulering, samenrijden, thuiswerken en aangepaste werktijden, slim roosteren of OV-probeeracties? Op verzoek komt de mobiliteitsmakelaar naar jouw organisatie voor een gesprek. Speciaal voor A12 Slim Reizen is de mobiliteitsmakelaar ruim beschikbaar, voor grote én kleine bedrijven.

Mobiliteitsmakelaar A12 Slim Reizen
Oscar Roelofs
06 52 44 21 12
oscar.roelofs@slimschoononderweg.nl

Mobiliteitsmakelaars Achterhoek
Ook in de Achterhoek zijn mobiliteitsmakelaars beschikbaar. Ben jij met je bedrijf of organisatie gevestigd in de Achterhoek, dan kunnen mobiliteitsmakelaars Peter Rossewij en Christiaan van Veen je bijvoorbeeld adviseren over de bereikbaarheid van de A18-N18 en de A12 en over het terugdringen van de CO2-uitstoot van woon-werkverkeer. Kijk hier voor meer meer informatie en het maken van een vrijblijvende (digitale) afspraak: www.gaon.nl/werkgevers/


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn