Vervolgwebinar Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Vanaf 2024 moeten organisaties met meer dan 100 medewerkers gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten registreren en aan de overheid doorgeven. Dit stelt de overheid in staat om de CO2-uitstoot in kaart te brengen en gerichte maatregelen te nemen om deze te verminderen. Wil je meer informatie over het besluit? Kijk dan het vervolg webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit terug. 

Vanaf 1 juli 2024 registratieplicht

In het voorjaar van 2023 organiseerden A12 Slim Reizen en Gaon Reizen een informatief webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Inmiddels is bekend dat de regeling in ieder geval met een half jaar is uitgesteld. Dit houdt in dat je vanaf 1 juli 2024 zijn organisaties met meer dan 100 werknemers verplicht om specifieke gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten van hun werknemers te registreren en door te geven aan de overheid.

Wat invullen en waar haal je deze gegevens vandaan?

Tijdens dit webinar ging Maarten van Leeuwen, adviseur duurzame mobiliteit van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), in op alle vragen die bij ondernemers leven over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Hij gaf tevens praktische informatie over wat je straks moet invullen en waar je deze gegevens vandaan haalt.

Webinar gemist?

Heb je het vervolg webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personen mobiliteit gemist? Je kijkt het hieronder terug.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn