Webinar Fiets & Fiscus: fiets van de zaak

Wat kost het mij als werkgever om mijn werknemer een e-bike beschikbaar te stellen? Welke fiscale voordelen heeft een werknemer in een zakelijke fietsregeling? Hoe kan een zogenaamde cafetariaregeling mijn werknemers helpen flexibeler te reizen? Hoe zit het met de BTW-aftrek in een lease regeling? Zomaar een aantal vragen waar fiscalist Lucia Veenstra antwoord op gaf tijdens het lunchwebinar ‘Fiets van de zaak’. Kijk hier het webinar terug.

Het webinar, georganiseerd door A12 Slim Reizen in samenwerking met Gaon-reizen gaf meer dan 30 ondernemers uit de Liemers en de Achterhoek inzicht in de voordelen van een zakelijke fietsregeling. Conclusie: de aanschaf van een zakelijke e-bike, bakfiets of speed pedelec, is voor zowel werkgever als werknemer vaak veel voordeliger dan een privé aankoop.

Overweeg je als werkgever om ook fietsen en e-bikes beschikbaar te stellen en heb je behoefte aan ondersteuning? Kijk dan hieronder het webinar terug of neem contact op met onze mobiliteitsmakelaar.

Gastspreker Lucia Veenstra

Lucia Veenstra is senior tax manager bij CROP Accountants & Adviseurs. Ze is gestart als fiscalist loonheffingen bij een big4 kantoor, maar inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam als loonheffingenspecialist bij CROP. In haar dagelijkse werk houdt ze zich vooral bezig met allerhande loonheffingen vraagstukken, zowel op nationaal- als internationaal gebied. Ze denkt graag met cliënten mee over de (fiscale) optimalisatie van arbeidsvoorwaarden en het minimaliseren van risico’s op het gebied van loonheffingen. Het fiscale loonheffingenteam van CROP werkt veel samen met CROP Legal, CROP HR services en de salarisadministratie, zodat ze werkgevers altijd een totaaloplossing kunnen bieden.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn