Webinar 'Boost de vitaliteit van jouw medewerkers met actieve mobiliteit'

Op maandag 30 oktober vond een webinar plaats, dat in het teken stond van het stimuleren van actieve mobiliteit en daarmee het bevorderen van vitaliteit binnen organisaties. Medewerkers die regelmatig bewegen voelen zich doorgaans vitaler en zijn daardoor productiever. Wist je dat fietsen naar het werk een laagdrempelige manier is om te ontspannen en stress te verminderen?

Sprekers Jordi Doornebosch van 'Achterhoek in Beweging' en Rick Kleinhesselink, adviseur Vitaliteit van het Graafschap College, deelden hun kennis en inzichten over het bevorderen van vitaliteit onder medewerkers. Zij benadrukten het verband tussen regelmatige lichaamsbeweging en het gevoel van vitaliteit, wat uiteindelijk resulteert in een verhoogde productiviteit op de werkvloer.

Het webinar bood niet alleen theoretische inzichten, maar ook praktische tips, adviezen en inspirerende voorbeelden om medewerkers aan te moedigen voor de fiets te kiezen als vervoersmiddel naar het werk. Het was verhelderend om te horen hoe organisaties zoals het Graafschap College daadwerkelijk stappen hebben gezet richting een vitalere en gezondere werkomgeving.

Webinar gemist?

Heb je ons lunchwebinar over actieve mobiliteit en vitaliteit gemist? Geen zorgen! Klik op onderstaande link om het webinar terug te kijken en samen met ons de eerste stap te zetten naar een gezondere werkomgeving!


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn