Fietsers trappen voor het goede doel: €19.170 opgehaald tijdens FietsChallenge A12

Tijdens de FietsChallenge A12 hebben deelnemers niet alleen bijgedragen aan het verminderen van de drukte op de A12 en omliggende wegen, maar ook aan vijf fantastische goede doelen in onze regio. Met elke trap op de pedalen konden deelnemers punten verdienen voor hun kilometers, die ze vervolgens konden doneren. Het resultaat was geweldig! De individuele fietsers haalden gezamenlijk €9.000 op, en de bedrijventeams droegen nog eens €10.170 bij.

Maandag 6 november was een bijzondere dag, want we mochten cheques uitreiken aan de vijf goede doelen: Leergeld de Liemers, Duo Fietsmaatjes Duiven-Westervoort, Voedselbank Zevenaar, Kledingbank Montferland en Ome Joop's Tour uit Arnhem. De blijdschap en dankbaarheid van deze organisaties was hartverwarmend, want dankzij jullie bijdrage kunnen ze hun belangrijke werk voortzetten!

Leergeld de Liemers besteedt het geld aan goede en veilige tweedehandsfietsen voor kinderen wiens ouders het geld niet hebben voor een nieuwe fiets. Duo Fietsmaatjes gebruikt het geld voor het onderhoud van duofietsen. De bijdrage aan de voedselbank komt direct ten goede aan de cliënten. Kledingbank Montferland zal onder andere ondergoed, sokken en winterjassen aanschaffen, en Ome Joop's Tour gebruikt het geld voor de tour met kinderen in 2024. 

Dank aan alle deelnemers voor jullie inzet en betrokkenheid! Samen hebben we een positieve impact gemaakt in onze gemeenschap. 


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn