Terugblik inspiratiesessie fietsstimulering voor werkgevers

Fietsen is gezond, duurzaam en draagt bij aan minder auto's op de weg en op de parkeerplaats. Veel werkgevers willen dan ook graag meer medewerkers op de fiets krijgen. Binnen vrijwel iedere organisatie is winst te behalen: veel medewerkers die binnen 10 kilometer van het werk wonen, komen met de auto naar het werk. Hoe krijg je meer medewerkers op de fiets? Aan welke knoppen kun je draaien? Om werkgevers uit De Liemers en Arnhem bij te praten over de huidige ontwikkelingen, kansen en uitdagingen, en fiscale regelingen op het gebied van fietsstimulering organiseerden A12 Slim Reizen en platform Gaon op dinsdag 21 juni een online inspiratiesessie.

Praktische handvaten en inspirerende voorbeelden

Mobiliteitsmakelaars Marc Kemink van A12 Slim Reizen en Peter Rossewij van Platform Gaon gaven praktische handvatten om nu te starten of door te pakken met fietsbeleid, voorzieningen en stimuleringsacties. Fiscalist Heleen Elbert gaf hierbij toelichting op de verschillende regelingen, zodat werkgevers na afloop van de online inspiratiesessie kunnen bepalen welke regeling voor hun organisatie fiscaal het meest aantrekkelijk is. Tijdens de online bijeenkomst deelden Leander Witjes van de Nationale Politie en Gerdy Hoornenborg van het Graafschap College hun eigen inspirerende ervaringen met fietsstimulering.

Webinar terugkijken

Voor wie de online inspiratiesessie Fietsstimulering gemist heeft of nog eens terug wil kijken. Hieronder vind je link: 

https://youtu.be/EPXuQEEU5Gg 

Gratis mobiliteitsscan

Wil je nog eens doorpraten over Fietsstimulering of de mogelijkheden die het programma A12 Slim Reizen voor jouw bedrijf kan bieden? Neem dan eens contact op met onze mobiliteitsmakelaar Marc Kemink via mobiliteitsmakelaar@slimschoononderweg.nl. Hij brengt aan de hand van een gratis mobiliteitsscan de potentie voor slim en duurzaam reizen voor je in beeld. Ook helpt hij je met advies over mobiliteitsbeleid of schetst de mogelijkheden van onze concrete mobiliteitsacties en beloningsprogramma’s voor gedragsverandering.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn