Terugblik webinar 'Fiets van de zaak'

Wat kost het mij als werkgever om mijn werknemer een e-bike beschikbaar te stellen? Welke fiscale voordelen heeft een werknemer in een zakelijke fietsregeling? Hoe kan een zogenaamde cafetariaregeling mijn werknemers helpen flexibeler te reizen? Hoe zit het met de BTW-aftrek in een lease regeling? Zomaar een aantal vragen waar fiscalist Lucia Veenstra antwoord op gaf tijdens het lunchwebinar ‘Fiets van de zaak’. Kijk hier het webinar terug.

Het webinar, georganiseerd door A12 Slim Reizen in samenwerking met Gaon-reizen gaf meer dan 30 ondernemers uit de Liemers en de Achterhoek inzicht in de voordelen van een zakelijke fietsregeling. Conclusie: de aanschaf van een zakelijke e-bike, bakfiets of speed pedelec, is voor zowel werkgever als werknemer vaak veel voordeliger dan een privé aankoop.

Overweeg je als werkgever om ook fietsen en e-bikes beschikbaar te stellen en heb je behoefte aan ondersteuning? Kijk dan hieronder het webinar terug of neem contact op met onze mobiliteitsmakelaar.

Op dinsdag 31 januari 2023 duikt Lucia dieper in op de voordelen die je als werkgever kan bieden aan je werknemers om zelf een fiets- of e-bike aan te schaffen. Wil je deelnemen aan het webinar ‘Financiële regelingen voor werknemers? Meld je dan aan via deze pagina.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn