Transport en logistiek

Voor bedrijven in transport en logistiek wegen de zakelijke belangen zwaar. Een slecht bereik en vertraging hebben direct grote impact op bedrijfsvoering en resultaten. Daarom is het van belang de actuele verkeerssituatie op en rond de A12 goed in de gaten te houden en zo mogelijk te anticiperen op verwachte drukte en geplande wegwerkzaamheden in de logistieke planning.

Speciaal voor transport en logistiek

Help jouw chauffeurs, klanten en leveranciers hun reis slim te plannen. Dat kan met de drukteverwachter hieronder op de pagina. Hierop zie je de actuele verkeerssituatie op de A12 Arnhem - Duitse grens. Deze kun je al tot een dag van tevoren raadplegen. Hiermee helpt A12 Slim Reizen jou om je vertrektijden, pauzes en routes af te stemmen op de verwachte drukte op de weg. Zo ga je slim voorbereid op weg.

Logistiek makelaar

Ligt jouw bedrijf of organisatie, klein of groot, in het gebied rond de A12? Of is de A12 een belangrijke route op weg naar klanten? De logistiek makelaar kan je helpen om transport en logistiek structureel te verduurzamen en te verbeteren. Hij denkt graag met je mee over de mogelijkheden en vervoersalternatieven. Met het delen van best practices inspireren we elkaar om inventieve oplossingen te bedenken en samen concrete stappen te zetten voor een beter bereikbare en leefbare regio.

Dagelijks overzicht van de verwachte drukte

Mail naar de logistiek makelaars van A12 Slim Reizen om dagelijks het overzicht van de verwachte drukte in je mailbox te ontvangen. Het is ook mogelijk om de drukteverwachting in te laden in de eigen planningssoftware.

Interactieve kaart met drukteverwachting

Moet jij de A12 Arnhem - Duitse grens op? Kijk voor je vertrekt op onze interactieve kaart met drukteverwachting hieronder op de pagina. Check voor vertrek de drukte op de weg en kies de slimste route. En bekijk of er bijvoorbeeld werkzaamheden gepland staan.

Is het druk op de weg, kijk dan of je later op pad kunt gaan. Kun je klanten en leveranciers mogelijkheden bieden om anders naar je bedrijf te reizen, bijvoorbeeld met het openbaar vervoer, op de OV-fiets of met de (shuttle)bus? 

Actuele reisinformatie

Actuele reisinformatie
Actuele reisinformatie > Bekijk de kaart Aanmelden A12 drukte alert

Werkzaamheden

  • A12 IJsselbrug

    1-1-2020/1-1-2025 | 2 richtingen | aangepaste situatie

Plan jouw ideale reis


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn