FietsChallenge

Wil je op een leuke manier het fietsgebruik onder jouw medewerkers stimuleren? Moedig jouw medewerkers dan aan om mee te doen met de FietsChallenge Liemers & Arnhem. Dit jaar organiseren we een speciale lente editie die start vanaf 20 maart 2024. Deelname is gratis. We vragen werkgevers om de FietsChallenge te promoten onder medewerkers. Speciaal hiervoor vind je op deze pagina een toolkit met communicatiemiddelen.

Of jouw medewerkers nu doorgewinterde fietsers zijn, enthousiaste recreatieve fietsers of gewoon op zoek zijn naar een leuke manier om actief te worden, de FietsChallenge is er voor iedereen. Steeds meer mensen in onze regio nemen deel aan de FietsChallenge Liemers & Arnhem. Moedig jij jouw medewerkers ook aan om mee te doen?

Fietsen voor regionale goede doelen

Deelname aan de FietsChallenge draagt niet alleen bij aan een gezonde levensstijl, maar ook aan het ondersteunen van goede doelen in De Liemers en Arnhem. Elke kilometer telt, en met elke rit van of naar de Liemers en het centrum en oosten van Arnhem verdienen jouw medewerkers punten. Deze punten worden omgezet in donaties aan lokale goede doelen. Zij ontvangen hier een geldbedrag voor.

Persoonlijke challenges en maandelijks kans op cadeaubonnen

Laat jouw medewerkers de uitdaging aangaan en zichzelf meten met andere deelnemers. Door tijdens de spits te fietsen en persoonlijke challenges aan te gaan, kunnen ze extra punten verdienen. Bovendien maken ze elke maand kans op een van de 5 cadeaubonnen ter waarde van €25,-.

Aanmelden

Jouw medewerkers kunnen elk moment meedoen tussen 20 maart en 19 juni 2024.

  • Registeren kan op www.fietschallengea12.nl
  • Download de FietsChallenge-app (Toogethr Cycles) in de Playstore (Android) of Appstore (Apple iOS).
  • Moedig jouw medewerkers aan om op de fiets te stappen, ritten te registreren en punten te verdienen voor het goede doel.

Na de zomer volgt er meer informatie over een bedrijven challenge. 

Meer informatie over de FietsChallenge Liemers & Arnhem

Toolkit met promotiemiddelen

Download de promotiemiddelen en verspreid deze binnen de organisatie. Wil je een set met gedrukte posters en flyers ontvangen? Stuur dan een mail naar info@a12slimreizen.nl 

  • Poster
  • Flyer
  • Tekst voor intranet of interne nieuwsbrief

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn