A12 Slim Reizen zet mobiliteitsmakelaars in

De mobiliteitsmakelaar en de logistiek makelaar van A12 Slim Reizen zijn er om grote én kleinere bedrijven in de omgeving van de A12 te adviseren over mobiliteitsmaatregelen. Lees hier hoe onze mobiliteits- en logistiek makelaars jouw organisatie kunnen helpen.

Anders reizen op de A12

A12 Slim Reizen stimuleert anders reizen op het traject A12 Arnhem-Duitse grens. Een van die maatregelen is de inzet van mobiliteits- en logistiek makelaars. Hiermee helpt A12 Slim Reizen bedrijven en organisaties in de A12-regio met creatieve oplossingen om anders te reizen. Steeds meer werkgevers kiezen ervoor hun mobiliteitsbeleid slim en duurzaam in te richten. De voordelen: een beter bereikbare organisatie voor werknemers, leveranciers en bezoekers, een verlaging van de parkeerdruk, minder ziekteverzuim, meer productiviteit, goed werkgeverschap en een kleinere CO2-voetafdruk.

Woon-en werkverkeer

De mobiliteitsmakelaar bekijkt met bedrijven, overheden en onderwijsinstellingen welke mobiliteitsmaatregelen passen bij hun organisatie en werknemers. Bijvoorbeeld hoe zij samen het mobiliteitsbeleid voor woon-werkverkeer kunnen verbeteren en verduurzamen. Maatregelen kunnen bijvoorbeeld zijn: fietsstimulering, samen rijden, thuiswerken en aangepaste werktijden. De mobiliteitsmakelaar kan deze met jouw organisaties onderzoeken en waar mogelijk realiseren.

Transport en logistiek

De logistiek makelaar bekijkt samen met bedrijven, groot of klein, welke mogelijkheden en vervoersalternatieven zij hebben die kunnen zorgen voor een betere bereikbaarheid en leefbaarheid in de A12-regio. Slimme keuzes om je transport en logistiek te verbeteren en te verduurzamen, leveren je bedrijf voordelen op zoals efficiency, kostenreductie, CO2-uitstoot en tevreden klanten en medewerkers. De logistiek makelaar kan bijvoorbeeld helpen bij het bundelen van goederenstromen, efficiënt bestelverkeer, samen rijden naar een werklocatie, spits mijden of advies over openingstijden. 

Meer weten over de mobiliteits- en logistiek makelaar van A12 Slim Reizen? Kijk hier.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn