Terugblik op ons lunchwebinar over actieve mobiliteit en vitaliteit

Afgelopen maandag hebben we samen ontdekt hoe beweging medewerkers vitaler en productiever maakt. Fietsen naar het werk is een laagdrempelige stressverlagende gewoonte. Maar hoe krijgen we medewerkers zo ver? En hoe zorgen we dat ze deze gezonde levensstijl volhouden? Ons webinar gaf antwoorden en zette de eerste stap naar een gezondere werkomgeving.

Sprekers Jordi Doornebosch van 'Achterhoek in Beweging' en Rick Kleinhesselink, adviseur Vitaliteit van het Graafschap College, deelden hun kennis en inzichten over het bevorderen van vitaliteit onder medewerkers. Zij benadrukten het verband tussen regelmatige lichaamsbeweging en het gevoel van vitaliteit, wat uiteindelijk resulteert in een verhoogde productiviteit op de werkvloer.

Het webinar bood niet alleen theoretische inzichten, maar ook praktische tips, adviezen en inspirerende voorbeelden om medewerkers aan te moedigen voor de fiets te kiezen als vervoersmiddel naar het werk. Het was verhelderend om te horen hoe organisaties zoals het Graafschap College daadwerkelijk stappen hebben gezet richting een vitalere en gezondere werkomgeving.

Webinar gemist?

Heb je ons lunchwebinar over actieve mobiliteit en vitaliteit gemist? Klik hier om het webinar terug te kijken en samen met ons de eerste stap te zetten naar een gezondere werkomgeving!


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn