Informatie voor werkgevers

Wil je op een leuke manier het fietsgebruik onder jouw werknemers stimuleren? Doe dan mee met de FietsChallenge A12! Samen met andere werkgevers uit De Liemers en Arnhem probeer je een maand lang zoveel mogelijk werknemers op de fiets naar het werk te laten komen. Vanuit A12 Slim Reizen nemen wij de organisatie op ons, waarbij we jou zo veel mogelijk ontzorgen. Doe je mee met deze fietsactie, dan omzeil je de drukte op de A12 en zorg je voor een beter bereikbare regio. Bovendien is fietsen goed voor het milieu en zeker ook voor de gezondheid van je werknemers. Lees hieronder hoe jij met jouw werknemers kunt meedoen aan deze gezonde en sportieve  fietswedstrijd!

Aanmelden als werkgever

Wil je als bedrijf meedoen aan de FietsChallenge A12? Neem dan contact op met accountmanager Barbara van Ardenne.
Dat kan telefonisch via 06 10 63 25 90 of per mail via barbara.van.ardenne@advier.nl.

Hoe werkt het?

Doe je mee aan de FietsChallenge A12 dan gaat jouw bedrijf de competitie aan met andere organisaties in de regio. Als organisatie doe je een maand lang mee. Jouw werknemers fietsen gedurende de actiemaand samen zoveel mogelijk kilometers. Je kiest zelf welke maand je deelneemt en of je op de eerste of de 15e dag van de maand start. De actie loopt van 15 april tot en met 14 oktober 2023.

 • De ritten worden geregistreerd met de speciale FietsChallenge A12-app. Per kilometer sparen jouw medewerkers punten. Fietsen zij tijdens de spits? Dan verdienen ze dubbele punten. Elke rit van of naar je bedrijf telt mee.
 • Wekelijks maken we de score op, om het klassement te bepalen. Daarbij wordt ook gekeken naar het aantal deelnemers per organisatie, om een zo eerlijk mogelijke wedstrijd te organiseren tussen grotere en kleinere werkgevers.
 • In de app zien jouw medewerkers het medewerkersklassement van jouw bedrijf, zo kunnen ze met elkaar de competitie aangaan. Ook kunnen ze kleinere, persoonlijke challenges kiezen.
 • Na afloop van de actiemaand worden de verdiende punten omgezet in een donatie voor een goed doel in de regio. De hoogte van de donatie wordt bepaald door het aantal gefietste kilometers. Als werkgever kun je – vooraf - zelf kiezen voor welk goed doel jouw medewerkers gaan fietsen.
 • Na afloop van jouw deelname als bedrijf kunnen jouw medewerkers blijven meedoen zo lang zij willen. Volledig kosteloos. Ook dan kunnen ze sparen voor de lokale goede doelen.
 • Onder alle deelnemers die in één maand minstens 100 kilometer fietsen, verloten we maandelijks leuke prijzen.

Waar zorgen wij voor?

Het is voor jouw organisatie eenvoudig om deel te nemen aan de FietsChallenge A12.

 • Jouw medewerkers kunnen gratis gebruik maken van de speciaal voor deze challenge ingerichte fiets-app (vanzelfsprekend ingericht volgens de AVG-voorschriften).
 • Daarbij stellen wij communicatiemiddelen (tekst en afbeeldingen) beschikbaar voor de interne en externe communicatie over de actie, waaronder een digitale (en indien gewenst een gedrukte) informatiefolder voor jouw medewerkers.
 • Ook stellen wij een poster en spandoek beschikbaar om gedurende de actiemaand op te hangen, om te laten zien dat je meedoet.
 • Onder alle deelnemers die in één maand minstens 100 kilometer fietsen, verloten we maandelijks leuke prijzen.
 • Met vragen kun je als werkgever terecht bij de mobiliteitsmakelaar van A12 SlimReizen, de accountmanager of de helpdesk.
 • Jouw medewerkers kunnen met vragen over de FietsChallenge A12-app terecht bij de helpdesk van Toogethr Cycles.
 • Gedurende de actiemaand informeren wij je wekelijks over het aantal deelnemers van jouw bedrijf en de afgelegde kilometers. Op onze website vind je wekelijks de top-10 en de tussenstand voor de goede doelen.
 • En aan het einde van de actie zetten we natuurlijk het winnende bedrijf in het zonnetje.

Steun met jouw deelname het goede doel

Als tegenprestatie vragen wij een kleine financiële bijdrage aan één of meer goede doelen in de regio. Jouw bijdrage is afhankelijk van het aantal medewerkers van jouw vestiging, en van het aantal kilometers dat zij gezamenlijk fietsen die maand. Zo stimuleren we hen om net iets meer te gaan fietsen om de doelen te bereiken. De bedragen zijn uiteraard gemaximeerd. Zo weet je vooraf waar je financieel aan toe bent.

Vragen?

Met vragen en om je aan te melden kun je bij ons terecht via info@a12slimreizen.nl of bel met accountmanager Barbara van Ardenne op 06 10 63 25 90.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn