Webinar 'Hoe organiseer je duurzame mobiliteit?'

Op dinsdag 22 februari 2022 en donderdag 24 februari 2022 organiseerden A12 Slim Reizen en platform Goan twee webinars met als thema: ‘Hoe organiseer je duurzame mobiliteit?’. Tijdens deze webinars informeerden onze mobiliteitsmakelaars de deelnemers over trends in mobiliteit, de nieuwe fiscale regels voor reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor het stimuleren van fietsgebruik en normering en concrete doelen voor CO2 reductie. Tijdens de webinars waren ook de bedrijven Spectrum, Alferink Installatietechniek en BonsenReuling aanwezig. Zij deelden hun eigen inspirerende ervaringen met duurzame mobiliteit en CO2 reductie.

We zien dat steeds meer werkgevers maken werk van flexibel en duurzaam mobiliteitsbeleid. Omdat medewerkers regelmatig blijven thuiswerken, omdat het vaak veel efficiënter kan en omdat mobiliteit grote kansen biedt om de CO2-uitstoot te reduceren. Kortom: het mobiliteitsbeleid is volop in beweging. Ruim veertig werkgevers inspireerden we met concrete inzichten en voorbeelden van andere organisaties.

Heb je de webinars gemist? Je kijkt ze hier terug:

A12 Slim Reizen en Gaon Achterhoek

De webinars zijn een initiatief van A12 Slim Reizen en Goan Achterhoek.

  • In het project A12 Slim Reizen werken het bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen uit de A12-regio (De Liemers en Arnhem) samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Dit doen zij door reizigers en bedrijven te stimuleren om anders te reizen op het traject A12 Arnhem-Duitse grens.
  • Goan Achterhoek biedt werkgevers, werknemers, inwoners en bezoekers kansen om in alle vrijheid door de Achterhoek te reizen. Gaon wil de economische aantrekkingskracht van de regio versterken door de bereikbaarheid duurzaam te verbeteren en de maatschappelijke effecten van mobiliteit te beperken door bedrijven te helpen in te spelen op andere vormen van mobiliteit.

Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn