Fiets de files weg en win prijzen: doe mee met de FietsChallenge 2023

De A12 blijft onverminderd druk en anders reizen is nodig. Een van de oplossingen is vaker fietsen naar het werk. Om dit te stimuleren organiseert A12 Slim Reizen de FietsChallengeA12 2023. Deze actie loopt van 15 april tot 15 oktober. Je kunt op ieder moment opstappen en in 1 actie 5 doelen bereiken: helpen de files weg te fietsen, prijzen winnen, werken aan je gezondheid, geld besparen aan benzine en een bijdrage leveren aan een goed doel naar keuze. Gratis deelnemen en aanmelden via www.fietschallengea12.nl

Gratis fietscheck en smoothie fietsen

Op dinsdag 18 april vindt de officiële starthandeling plaats in Duiven en Zevenaar. Iedereen kan gratis zijn fiets laten checken door een professionele fietsmaker, terwijl ze zelf een smoothie fietsen. Van 08.00 tot 14.30 uur staan we op de hoek van de Nieuwgraaf en Dijkgraaf op bedrijventerrein Centerpoort-Nieuwgraaf in Duiven en van 16.00 tot 18.00 uur aan De Groeneweg in Zevenaar. Bekijk hier waar je ons kan vinden in Duiven en Zevenaar.

5 keer winst

“Deelnemen aan de actie levert de deelnemers zeker 5 keer winst op,” legt Sandra Faessen, projectmanager A12 Slim Reizen, uit. "Naast de bijdrage aan het verminderen van de verkeersdrukte is de FietsChallenge vooral heel leuk. Door te fietsen voeg je niet alleen extra beweging toe aan je dag, het is ook een milieuvriendelijke en goedkope manier om naar je werk te pendelen. Bovendien steun je met je deelname goede doelen uit de regio." Nieuw dit jaar is dat deelnemers maandelijks prijzen kunnen winnen. "Daarom pakken we de wervingscampagne dit jaar groter aan om nog meer mensen te bereiken en op de fiets te krijgen.”

Meld je aan

Deelname aan de actie is eenvoudig en gratis. Starten kan op elk moment tussen 15 april en 15 oktober na aanmelding op Fietschallenge A12. De verbeterde fietsapp houdt bij welke afstand de fietser aflegt. De punten die je bij elkaar fietst, worden omgezet in een donatie aan goede doelen naar keuze in De Liemers of Arnhem. Fietsen tijdens de spits levert dubbele punten op. Deelnemers kunnen persoonlijke uitdagingen aangaan en maandelijks prijzen winnen. Er is ook een bedrijvencompetitie, waarbij bedrijven met hun werknemers tegen andere bedrijven strijden.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn