Lunchwebinar 'Ontdek de kracht van de mobiliteitsscan'

Wil je ontdekken hoe jouw organisatie het woon-werkverkeer kan verbeteren, kosten kan reduceren en tegelijkertijd de CO2-uitstoot kan verminderen? Schrijf je dan in voor ons gratis lunchwebinar over de Mobiliteitsscan op dinsdag 27 februari, van 12.15 uur tot 13.00 uur.

In een sessie van slechts drie kwartier laten we je zien hoe een mobiliteitsscan waardevolle inzichten kan bieden, zoals:

Inzicht in reisafstanden van jouw medewerkers.
Het aantal medewerkers dat binnen een geschikte fiets- of e-bike afstand woont.
Potentiële CO2-reductie door aanpassingen in het reisgedrag.
Het verminderen van ziekteverzuim door actieve stimulatie van duurzaam reizen.

Mobiliteitsuitdagingen

Vrijwel iedere organisatie staat voor mobiliteitsuitdagingen, zoals slechte OV-bereikbaarheid, overvolle parkeerplaatsen, hoge reiskosten, laag fietsgebruik, of hoog ziekteverzuim. Sturen op mobiliteit kan je als organisatie veel vitaliteit, duurzaamheid, aantrekkelijk werkgeverschap of kostenreductie opleveren. De Mobiliteitsscan biedt werkgevers een solide startpunt om deze uitdagingen aan te pakken. Het verschaft inzicht in kenmerken en potentie van woon-werkverkeer, essentieel voor het ontwikkelen van een doeltreffend mobiliteitsbeleid, en helpt specifiek bij het verzamelen van gegevens voor het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit.

Praktijkvoorbeeld

Een praktijkvoorbeeld komt van Industriepark Kleefse Waard, waar ondernemers er naar streven het meest duurzame bedrijventerrein van Nederland te creëren. Maurice den Biesen, projectleider van Industriepark Kleefse Waard, deelt zijn ervaringen met de mobiliteitsscan en vertelt hoe het hen helpt hun duurzaamheidsambities waar te maken.

Aanmelden

Mis deze kans niet om te ontdekken hoe een mobiliteitsscan jouw organisatie kan helpen bij het nemen van de juiste stappen richting een efficiënter en duurzamer mobiliteitsbeleid. Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden webinar Ontdek de kracht van de mobiliteitsscan


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn