Nieuwe, tijdelijke verkeerssituatie John Frostbrug per 27 juni in verband met groot onderhoud

Rijkswaterstaat gaat vanaf maandagochtend 27 juni haar onderhoudswerkzaamheden aan de John Frostbrug verschuiven van de oostkant naar de westkant van de brug. In verband met de aanpassingen voor deze nieuwe tijdelijke verkeersituatie is de John Frostbrug afgesloten van zondag 26 juni 19.00 uur tot maandag 27 juni 06.00 uur voor alle gemotoriseerde verkeer.

Fietsers en voetgangers gaan vanaf maandag 27 juni gebruik maken van het oostelijke fiets- en voetpad. Fietsers richting Arnhem-Zuid rijden dan tussen de bogen. Voor het gemotoriseerde verkeer blijft tot 23 juli 1 rijstrook in beide richtingen beschikbaar. Dit is niet veranderd ten opzichte van de afgelopen weken.

Vanaf 23 juli tot 10 september is de John Frostbrug 7 weken volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer inclusief het openbaar vervoer en de hulpdiensten. Fietsers en voetgangers kunnen tijdens de gehele periode van de werkzaamheden de brug blijven gebruiken.

Groot onderhoud

De onderhoudswerkzaamheden aan de John Frostbrug betreffen onder andere het repareren van het betondek, asfalteren, het vernieuwen van de voegovergangen en het schilderen van delen van de brug. Gemeente Arnhem voert tijdens het groot onderhoud noodzakelijke andere werkzaamheden uit in de omgeving van de John Frostbrug.

Meer informatie

Gemeente Arnhem en Rijkswaterstaat adviseren om tijdens het groot onderhoud zo veel mogelijk gebruik te maken van de fiets. Meer informatie over omleidingsroutes en reisalternatieven is te vinden via www.rws.nl/johnfrostbrug.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn