Uitnodiging webinars: 'Welke fietsregeling past bij mijn organisatie?'

Voor werkgevers uit De Liemers die meer willen weten over de fiscale mogelijkheden om hun medewerkers een (lease)fiets of een vergoeding te geven, organiseren A12 Slim Reizen en Gaon Reizen samen met fiscalist Lucia Veenstra een tweetal lunchwebinars. In het eerste webinar gaan we uit van de situatie dat de werkgever de fiets koopt of least en deze ter beschikking stelt aan de werknemer. In het tweede webinar gaan we uit van de casus dat de werknemer zelf de fiets aanschaft. De webinars vinden plaats op dinsdag 24 januari en dinsdag 31 januari van 12.15 tot 13.00 uur. Deelname is gratis.

Aantrekkelijk werkgeverschap

Steeds vaker is het fietsplan onderdeel van aantrekkelijk werkgeverschap en een middel om medewerkers te behouden of te werven. Met het fietsplan investeren werkgevers in de vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers. Daarnaast stimuleren zij hiermee duurzaam reisgedrag. De overheid speelt hier met al haar fiscale regelingen adequaat op in.

Welke fietsregeling past bij jouw organisatie?

Onderwerpen, die tijdens de webinars aan bod komen, zijn onder andere de fiets van de zaak, fietslease, de renteloze lening, de kilometervergoeding en het cafetariamodel. De informatie helpt werkgevers om te bepalen welke fietsregeling het beste bij hun organisatie past. 

Aanmelden

Ben jij benieuwd welke fietsregeling het beste bij jou past? Meld je dan hier aan. Aanmelden kan voor zowel één als beide webinars.

Webinar ‘Fiets van de zaak’

Dinsdag 24 januari 2023 12.15 – 13.00 uur

Een fiets van de zaak maakt het mogelijk om een (elektrische) fiets of een speedpedelec te gebruiken voor woon-werkverkeer. De werkgever koopt of least de fiets en stelt deze ter beschikking aan de werknemer. In dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Fietslease
  • De bijtellingsregeling
  • Wie betaalt wat / cafetariamodel
  • Werkkostenregeling en kilometervergoeding
  • BTW- en/of investeringsaftrek

Aanmelden

Webinar ‘Financiële regelingen voor werknemers’

Dinsdag 31 januari 2023 12.15 – 13.00 uur:

In dit webinar gaan we er vanuit dat de werknemer zelf de fiets aanschaft. De werknemer kan een financiële bijdrage van de werkgever ontvangen voor de aanschaf van een fiets. In dit webinar komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Renteloze lening
  • Bruto-netto uitruil
  • Cadeaufiets
  • Private lease (door werknemer)
  • Werkkostenregeling en kilometervergoeding

Aanmelden

Gastspreker Lucia Veenstra

Lucia Veenstra is senior tax manager bij CROP Accountants & Adviseurs. Ze is gestart als fiscalist loonheffingen bij een big4 kantoor, maar inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam als loonheffingenspecialist bij CROP. In haar dagelijkse werk houdt ze zich vooral bezig met allerhande loonheffingen vraagstukken, zowel op nationaal- als internationaal gebied. Ze denkt graag met cliënten mee over de (fiscale) optimalisatie van arbeidsvoorwaarden en het minimaliseren van risico’s op het gebied van loonheffingen. Het fiscale loonheffingenteam van CROP werkt veel samen met CROP Legal, CROP HR services en de salarisadministratie, zodat ze werkgevers altijd een totaaloplossing kunnen bieden.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn