Vervolg webinar Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

In het voorjaar van 2023 organiseerden A12 Slim Reizen en Gaon Reizen een informatief webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Vanaf januari 2024 zijn organisaties met meer dan 100 werknemers verplicht om specifieke gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten van hun werknemers te registreren en door te geven aan de overheid. De invoering van deze nieuwe wetgeving roept ongetwijfeld tal van vragen op bij werkgevers en organisaties, met name over de praktische aspecten van gegevensregistratie en rapportage. Daarom organiseren we op dinsdag 28 november van 12.15 uur tot 13.00 uur een vervolg.

Tijdens dit webinar zal Maarten van Leeuwen, adviseur duurzame mobiliteit van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), ingaan op alle vragen die bij ondernemers leven over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Hij zal tevens praktische informatie verstrekken over wat je straks moet invullen en waar je deze gegevens vandaan haalt.

Stuur vooraf je vragen in

Heb je nog specifieke vragen over het Besluit? Dit is je kans om antwoorden te krijgen! Meld je aan via onderstaande aanmeldlink en lever uiterlijk 20 november je vragen aan via het aanmeldformulier zodat we deze tijdens het webinar kunnen behandelen.

Als je nog verdere toelichting nodig hebt over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit, dan nodigen we je van harte uit om het webinar van afgelopen voorjaar terug te kijken. Je vindt dezeĀ hier.

Wij kijken er naar uit om je op 28 november te verwelkomen en samen verder te werken aan een duurzame toekomst!

Aanmelden


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn