Webinars

Webinars 

Regelmatig organiseren we webinars waarin we ingaan op trends in mobiliteit, fiscale regels voor reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor het stimuleren van fietsgebruik en concrete doelen voor CO2 reductie. Meld je aan voor de nieuwste webinars of kijk eerdere webinars terug.

Online inspiratiesessie fietsstimulering

Op dinsdag 21 juni organiseren we van 15.00 uur tot 16.30 uur een online inspiratiesessie over fietsstimulering. Kijk hier voor meer informatie en meld je aan!

Webinar 'Hoe organiseer je duurzame mobiliteit'

Op dinsdag 22 februari 2022 en donderdag 24 februari 2022 organiseerden A12 Slim Reizen en platform Goan twee webinars met als thema: ‘Hoe organiseer je duurzame mobiliteit?’. Tijdens deze webinars informeerden onze mobiliteitsmakelaars Marc Kemink (A12 Slim Reizen) en Peter Rossewij (Platform Gaon) de deelnemers over trends in mobiliteit, de nieuwe fiscale regels voor reiskostenvergoeding, mogelijkheden voor het stimuleren van fietsgebruik en normering en concrete doelen voor CO2 reductie. Je kijkt de webinars hier terug. 

Wil je ook sparren met onze mobiliteitsmakelaars?

Meer informatie over wat de mobiliteitsmakelaars voor je kunnen doen, vind je op onze website: Mobiliteitsmakelaar - A12 Slim Reizen Je kunt ook vrijblijvend contact opnemen met onze mobiliteitsmakelaars. Zij brengen aan de hand van een gratis mobiliteitsscan de potentie voor slim en duurzaam reizen voor je in beeld. Ook helpen ze je met advies over mobiliteitsbeleid of schetsen ze je de mogelijkheden van onze concrete mobiliteitsacties en beloningsprogramma’s voor gedragsverandering.

A12 Slim Reizen en het platform Gaon

De webinars zijn een initiatief van A12 Slim Reizen en het platform Goan.

In het project A12 Slim Reizen werken het bedrijfsleven, overheden en onderwijsinstellingen uit de A12-regio (De Liemers en Arnhem) samen aan de bereikbaarheid en leefbaarheid van de regio. Dit doen zij door reizigers en bedrijven te stimuleren om anders te reizen op het traject A12 Arnhem-Duitse grens.

Het platform Gaon biedt werkgevers, werknemers, inwoners en bezoekers in de Achterhoek kansen om in alle vrijheid door de Achterhoek te reizen. Gaon wil de economische aantrekkingskracht van de regio versterken door de bereikbaarheid duurzaam te verbeteren en de maatschappelijke effecten van mobiliteit te beperken door bedrijven te helpen in te spelen op andere vormen van mobiliteit.


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn