Webinars

In de gratis A12 Slim Reizen webinars over duurzame mobiliteit praten onze mobiliteitsmakelaars je graag bij over trends, fiscale ontwikkelingen en bieden we je inspiratie van bedrijven bij jou in de buurt. Meld je aan voor de nieuwste webinars of kijk eerdere webinars terug.

Lunchwebinar 13 juni 12.15 - 13.00 uur

Bereid jouw organisatie voor op het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Wil jij als werkgever goed voorbereid zijn op het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit? Dan nodigen wij jou graag uit voor ons lunchwebinar op dinsdag 13 juni van 12.15 uur tot 13.00 uur.

Medewerkers duurzamer laten reizen

Vanaf januari 2024 zijn organisaties met meer dan 100 medewerkers verplicht om een aantal gegevens over de woonwerk- en zakelijke ritten van hun medewerkers te registreren en door te geven aan de overheid. Dit besluit vloeit voort uit het Klimaatakkoord en heeft als doel de CO2-emissie door werkgebonden personenmobiliteit in 2030 met 1,5 Mton te hebben verlaagd door medewerkers duurzamer te laten reizen.

Wat betekent dit besluit in de praktijk? 

Tijdens het webinar zullen wij ingaan op wat dit besluit in de praktijk betekent voor jou als werkgever, welke stappen je moet nemen om hieraan te voldoen en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarnaast vertellen de mobiliteitsmakelaars je hoe je aan de slag kunt gaan om je mobiliteit te verduurzamen.

Meld je aan

Met onze deskundige spreker en praktische tips ben jij straks helemaal klaar om duurzamer te gaan reizen. Mis deze kans niet en schrijf je nu in voor ons webinar! Aanmelden kan via deze link

Kijk terug:

Webinar ‘Fiets & Fiscus: financiële regelingen voor medewerkers'

Willen jouw werknemers een fiets, e-bike of speedpedelec aanschaffen voor hun woon- werkverkeer? Wist je dat er zowel voor werkgevers als werknemer fiscale voordelen te behalen zijn? Tijdens het webinar ‘Fiets & Fiscus: financiële regelingen voor werknemers’ van dinsdag 31 januari 2023 legde fiscalist Lucia Veenstra uit dat er verschillende manieren zijn waarop werknemers en werkgevers aantrekkelijk een fiets kunnen aanschaffen. 

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar ‘Fiets en Fiscus: fiets van de zaak’

Wat kost het mij als werkgever om mijn werknemer een e-bike beschikbaar te stellen? Welke fiscale voordelen heeft een werknemer in een zakelijke fietsregeling? Hoe kan een zogenaamde cafetariaregeling mijn werknemers helpen flexibeler te reizen? Hoe zit het met de BTW aftrek in een lease regeling? Zomaar een aantal vragen waar fiscalist Lucia Veenstra tijdens het webinar van dinsdag 24 januari 2023 antwoord op gaf.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar 'Fietsstimulering'

De mobiliteitsmakelaars van A12 Slim Reizen en Goan organiseerden op 21 juni 2022 een webinar over het stimuleren van fietsgebruik bij medewerkers.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar 'Hoe organiseer je duurzame mobiliteit?'

De mobiliteitsmakelaars van A12 Slim Reizen en Goan organiseerden op 22 februari 2022 een webinar over het organiseren van duurzame mobiliteit.

Bekijk het webinar


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn