Webinars

In de gratis A12 Slim Reizen webinars over duurzame mobiliteit praten onze mobiliteitsmakelaars je graag bij over trends, fiscale ontwikkelingen en bieden we je inspiratie van bedrijven bij jou in de buurt. Meld je aan voor de nieuwste webinars of kijk eerdere webinars terug.

Uitnodiging lunchwebinar

Vervolg webinar Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

In het voorjaar van 2023 organiseerden A12 Slim Reizen en Gaon Reizen een informatief webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Vanaf januari 2024 zijn organisaties met meer dan 100 werknemers verplicht om specifieke gegevens over woon-werkverkeer en zakelijke ritten van hun werknemers te registreren en door te geven aan de overheid.

De invoering van deze nieuwe wetgeving roept ongetwijfeld tal van vragen op bij werkgevers en organisaties, met name over de praktische aspecten van gegevensregistratie en rapportage. Daarom organiseren we op dinsdag 28 november van 12.15 uur tot 13.00 uur een vervolg. Tijdens dit webinar zal Maarten van Leeuwen, adviseur duurzame mobiliteit van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), ingaan op alle vragen die bij ondernemers leven over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Hij zal tevens praktische informatie verstrekken over wat je straks moet invullen en waar je deze gegevens vandaan haalt.

Stuur vooraf je vragen in

Heb je nog specifieke vragen over het Besluit? Dit is je kans om antwoorden te krijgen! Meld je aan en lever uiterlijk 20 november je vragen aan via het aanmeldformulier zodat we deze tijdens het webinar kunnen behandelen.

Als je nog verdere toelichting nodig hebt over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit, dan nodigen we je van harte uit om het webinar van afgelopen voorjaar terug te kijken. Je vindt deze hier.

Wij kijken er naar uit om je op 28 november te verwelkomen en samen verder te werken aan een duurzame toekomst!

Aanmelden

Kijk terug:

Webinar 'Boost de vitaliteit van jouw medewerkers met actieve mobiliteit'

Op maandag 30 oktober organiseerden wij een webinar, dat ons inzicht gaf in het belang van actieve mobiliteit en de bevordering van vitaliteit binnen organisaties. De boodschap was duidelijk: medewerkers die actief bewegen, voelen zich vitaler en zijn daardoor productiever. Het blijkt dat fietsen naar het werk een laagdrempelige en effectieve manier is om te ontspannen en stress te verminderen.
Het was een inspirerende sessie die ons bewust maakte van de voordelen van actieve mobiliteit en hoe dit een positieve impact kan hebben op de vitaliteit en productiviteit van medewerkers.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit

Op dinsdag 13 juni organiseerden wij een informatief webinar over het Besluit CO2-reductie werkgebonden personenmobiliteit. Vanaf januari 2024 geldt er een verplichting voor organisaties met meer dan 100 medewerkers om bepaalde gegevens over de woon-werk- en zakelijke ritten van hun medewerkers te registreren en door te geven aan de overheid. Tijdens ons webinar bespraken we wat dit besluit concreet betekent werkgevers, welke stappen je moet nemen om eraan te voldoen en hoe je dit het beste kunt aanpakken. Daarnaast deelden onze mobiliteitsdeskundigen handige tips over hoe je jouw mobiliteit kunt verduurzamen.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar ‘Fiets & Fiscus: financiële regelingen voor medewerkers'

Willen jouw werknemers een fiets, e-bike of speedpedelec aanschaffen voor hun woon- werkverkeer? Wist je dat er zowel voor werkgevers als werknemer fiscale voordelen te behalen zijn? Tijdens het webinar ‘Fiets & Fiscus: financiële regelingen voor werknemers’ van dinsdag 31 januari 2023 legde fiscalist Lucia Veenstra uit dat er verschillende manieren zijn waarop werknemers en werkgevers aantrekkelijk een fiets kunnen aanschaffen. 

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar ‘Fiets en Fiscus: fiets van de zaak’

Wat kost het mij als werkgever om mijn werknemer een e-bike beschikbaar te stellen? Welke fiscale voordelen heeft een werknemer in een zakelijke fietsregeling? Hoe kan een zogenaamde cafetariaregeling mijn werknemers helpen flexibeler te reizen? Hoe zit het met de BTW aftrek in een lease regeling? Zomaar een aantal vragen waar fiscalist Lucia Veenstra tijdens het webinar van dinsdag 24 januari 2023 antwoord op gaf.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar 'Fietsstimulering'

De mobiliteitsmakelaars van A12 Slim Reizen en Goan organiseerden op 21 juni 2022 een webinar over het stimuleren van fietsgebruik bij medewerkers.

Bekijk het webinar

Kijk terug:

Webinar 'Hoe organiseer je duurzame mobiliteit?'

De mobiliteitsmakelaars van A12 Slim Reizen en Goan organiseerden op 22 februari 2022 een webinar over het organiseren van duurzame mobiliteit.

Bekijk het webinar


Deel deze informatie Icoon Twitter Icoon Facebook Icoon LinkedIn